zaterdag 9 oktober 2010

Dag 5

Ook heb ik vandaag voor jullie de nieuwe sketch van de Dutch Card Lovers deze keer is hij bedacht door Anja. Het blog van Anja kunnen jullie hier vinden.

Kijk hieronder maar eens wat Anja voor jullie bedacht heeft,het is een hele fijne sketch om mee te werken
De sponser van deze week is Scrapplezier hun website vindt je hier en op het blog van DCL kunnen jullie zien wat je kunt winnen.

En dan mijn kaart

Voor alle mensen die deze week de bloghop hebben gevolgd en trouw elke dag even kwamen kijken en berichtjes achterlieten,heb ik nog een kaart gemaakt met een Creatieve border van Crealies.
Jullie hebben deze stans deze week al voorbij zien komen.

Voordat ik met scrapkaarten begon deed ik heel graag kaarten borduren. Voor de kaart van vandaag heb ik weer eens mijn borduurspullen uit de kast getrokken.
Zie hierboven het resultaat.
Het papier is van Bo bunny.
Jullie hebben de tijd tot vrijdag 15 oktober 18.00 om jullie kaart via mr linky hier achter te laten
Ik ben heel benieuwd wat jullie met deze sketch weten te maken,ik kom alle kaarten bewonderen op jullie blogs.
En dan ALLEREERST ik heb heel erg genoten deze week van alle jullie lieve en leuke reacties op de kaarten. En ik weet zeker dat mijn collega's van het dt net zo genoten hebben als ik.
Ik heb geprobeerd om jullie te laten zien dat je ze veelvoudig kunt gebruiken in verschillende stijlen.Hopelijk hebben jullie genoeg inspiratie opgedaan om er zelf mee aan de slag te gaan.
Vergeet ook niet dat op 14 oktober open dag is bij CREALIES waar deze borders te koop zullen zijn.Mijn dt collega Martine zal een workshop gaan verzorgen hierover kunnen jullie alles lezen op het blog van Crealies www.crealies.blogspot.com
Crealies staat ook op de kreadoe in november.
Dag 5
Mochten jullie nog niet meegedaan hebben met de candy ,dit kan nog steeds laat bij de kaart van 5 oktober een reatie achter en lees even goed wat de voorwaarden zijn om kans te maken op 1 Creative border. KIJK HIER

Op 13 oktober worden de winnaars bekend gemaakt op http://www.crealies.blogspot.com/
De laatste kaart in deze serie hierbij gaat het om de Creative Border CL CB 13 waarmee je GRAS kunt maken .
Kijk op onderstaande foto maar eens even naar de close up.(onder het meisje haar voeten)

Ook de bloemen en bladeren zijn gemaakt met stanzen uit het assortiment van Crealies.

Ik hoop dat jullie de afgelopen dagen genoten hebben van alle creaties die wij als DT voor jullie gemaakt hebben en hopelijk hebben jullie genoeg inspiratie opgedaan om zelf met de Creative Borders aan de slag te gaan.Bedankt voor het kijken en graag tot een volgende keer.Photobucket

14 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Hoi Miriam.

Wat een leuke kaarten zijn dit weer geworden.
Vind die met de Magnolia erop heel mooi van kleur ook. Mooi ook met de bloemen van Crealies gecombineerd. De gras border is ook superrrr.

Bedankt voor de afgelopen dagen, dat we je mooie kaarten hebben mogen bewonderen. Ik heb in ieder geval heel veel inspiratie kunnen opdoen. Vond het bloghoppen ook erg leuk.

Groetjes Astrid.

celia zei

Ik heb enorm genoten en dank zij de hop een paar leuke nieuwe volgers ontdekt!!!
Je kaartjes zien er weer erg mooi uit,het borduren is niet aan mij besteed, maar bij dit kaartje valt het best wel mee!
Je Tildakaartje is dan weer geweldig...
Veel liefs,Celia.

ursula Uphof zei

Wat mooie kaarten weer, Ek hou heel veel van de borduuren. Badanks voor de inspiratie. groetjes

Anneke. zei

Wat een prachtige kaarten weer, Miriam. Volgens mij val ik konstant in herhaling ;lol). De stans waar je gras mee kunt maken trekt mij wel heel erg aan. Maar nee, ik heb een koopstop;lol)
Groetjes Anneke.

Henriëtte zei

Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt, wat zijn dat een leuke mallen van Crealies die je hebt gebruik. Het geborduurde op je kaart is ook erg mooi

Cards by Jol zei

mooie kaarten en het borduurwerk van de bovenste kaart, toppie.

groetjes jolande

Jolanda Cuper zei

Wat heb je toch veel mooie kaarten gemaakt! Alemaal heel verschillend en erg mooi!
Prachtig! Groetjes Jolanda.

jaimie zei

Hallo Miriam,

Eerst even dank u zeggen voor de award!!! (ik heb hem op mijn blogje gezet vandaag).

En oh wat mooi zo een geborduurde kaart, ging het goed, als het al zolang geleden of is er niet veel verschil met een ander soort kaarten maken?

Mooi scrapkaart, leuke kleurtjes en mooi papier!!

Groetjes, Jaimie

creatiesmarian zei

Prachtige kaarten mooie kleuren, en het borduurwerk is ook mooi
Groet, Marian

syllie zei

Hoi Miriam, bij mij is het ook allemaal begonnen met borduren en ik vind dat ook nog steeds mooi. Ik vind hem daarom héél mooi geworden. Je andere kaart, totaal anders is om te ......
Vind hem echt helemaal geweldig, de kleuren, de bloemen geel-zwart, helemaal top. En de grasborder is ook weer héél mooi.
Groetjes Sylvia

Aleida zei

Leuk om een hele serie achterelkaar te zien. De stanzen zijn heel mooi en je hebt laten zien dat ze veelzijdig zijn. Toch maar naar de Krea Doe.
groetjes,

raffa zei

wat een mooie kaartjes weer meid!!en wat een geduld heb je voo dat borduren ...das niks voor mij ben ik bang alles zou steeds in de knoop zitten haha vind het wel heel erg mooi!! je hebt een prachtige bijdrage aan de bloghop gegeven !! super mooie dingen heb je allemaal gemaakt!!
liefs raffa

Heidie zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. En dat borduurwerk op de kaart is schitterend. En je andere kaart ziet er weer heel anders uit.

liefs Heidie

monique zei

Leuke kaart. Helemaal herfst!
groetjes Monique