maandag 2 juni 2014

Crealies maandag : in de wolken

Goedemorgen allemaal

De afgelopen dagen was er een soort van puzzel speurtocht op het Crealies blog .Elke dag stond er een dikgedrukt paars woord tussen de blogberichten.

Ik sluit vandaag het rijtje met woorden ,die jullie uit de berichtjes konden halen van de afgelopen dagen. Als het goed is hebben jullie straks een zin compleet ,om kans te maken op de candy ,stuur je deze zin naar : Stuur deze zin naar webshop.crealies@gmail.com.

Vandaag staat Double Fun No 12 in de spotlichts

                                                            Double Fun stansen no. 12 / Double Fun dies no. 12
Gebruikte Items :
 
Double Fun stansen no. 12 / Double Fun dies no. 12 Double Fun stans no. 3 / Double Fun die no. 3 Set of 3 no. 10 Set of 3 no. 12 Text Tags no. 4 
Crea-Nest-Lies set stansen no. 2 XXL / Crea-Nest-Lies dies no. 2 XXL Creative Shapes stans no. 22 / Creative Shapes die no. 22 in de wolken
 
                                                                            
En wat nu het fijne is aan  Crealies producten je kan ze voor verschillende dingen gebruiken.
Het midden vd onderste bloem is gemaakt door eerst 3x de kleinste double fun no 12 en 2 x de grootste double fun no 12 uit te printen .De punten bijknippen zodat ze gelijk zijn. Ze zodaning om een op bolpen te vouwen zodat ze omhoog gaan staan.
Een voor een in elkaar plakken en je hebt een mooi midden voor je bloem.

Bij de bovenste bloem (het is wel wat onduidelijk te zien op de foto) heb ik 2x de grootste double fun no 12 uitgedraaid . Bij een de uitstekende punten met inkt bewerkt. De andere weer gelijk gekipt en bewerkt met inkt.
En toen opelkaar vastgeplakt en de bovenste de puntjes wat onhoog gezet.
En ook deze als midden vd bloem gebruikt.

En tussen de wolken heb ik hem als zon gebruikt.

Groetjes miriam

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

hij is super leuk en mooi Miriam.

gr karin

Anoniem zei

Heel erg leuk gedaan Miriam. Dit waren mooie voorbeelden de afgelopen dagen, leuk om te zien wat je er allemaal mee kan. Er komen er echt een paar op mijn verlanglijstje. Nu de zin dan nog maken en wie weet......?
Groetjes Joke

jolanda zei

mooie kaart