zaterdag 5 oktober 2013

Crealies BLoghhop --Double Fun Filmstrip

We gaan weer hoppen? Ja!! Want Annelies heeft weer mooie nieuwe producten om te laten zien! Sneller dat verwacht, wordt de Crealies Collectie uitgebreid met 3 nieuwe producten! En die willen we graag de komende 3 zaterdagen aan jullie laten zien! Omdat de bloghops van Augustus een succes zijn geweest, doen we het nog een keer op dezelfde manier! Vandaag hebben we voor jullie een nieuwe stans in het Double Fun assortiment: de filmpstrip!! Double Fun wil zeggen, twee stansjes in één verpakking, een grote en een kleine variant van dezelfde vorm. Super leuk om te gebruiken op kaart, lay-out of ander project!


Het DesignTeam is aan de slag gegaan en heeft voorbeelden met deze mooie stansen gemaakt! We gaan hoppen om al deze creaties te bekijken!! Laat bij ieder DesignTeam lid een reactie achter en als laatste op het Crealies Blog . Waarom?? Je kunt een CANDY winnen!! Uit alle deelnemers kiezen we één winnaar die de nieuwe filmstrips wint!!! Hoe leuk is dat?? Ben je nog geen volger van de blogs, wordt dit dan snel en mis niets!

Door tijdgebrek zien jullie van mij geen Creatie maar de volgende van de BLOGHOP is WILMA .Bij Wilma kunnen jullie wel een creatie bekijken met de nieuwe Double Fun -Film strip.

Mocht je onverhoopt ergens vastlopen, kijk dan even in de sidebar op het CREALIES BLOG voor het blog van het volgende DesignTeam! We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden!!! En volgende week zaterdag maken we de winnaar bekend! Je kunt t/m vrijdag 11-10 meedoen. En..... volgende week zaterdag is er nog meer nieuws te zien! Houd het blog dus in de gaten!!
Annelies en Designteam Crealies

Geen opmerkingen: