maandag 18 maart 2013

met oprechte deelneming

Voor de CREALIES BLOGHOP KLIK HIER

Vandaag laat ik jullie een creatie zien met de nieuwe spullen van CrealiesIk heb eerst rechtsonder in de hoek de Mask and More CL MM 01 gelegd en toen met verschillende kleuren distress inkt en glimmermist bewerkt.
 

De rest van de hoeken heb ik gestempeld met de Bits& Pieces CL BP 07

 
De medaillon stempel CL MD 01 heb ik met versamark gestempeld en embosspoeder eroverheen ,en verhit met de heat tool zodat hij er mooi komt op te liggen.
 
Op de  creatieve flower CL CF 25 heb ik ook  gestempeld met de bits&pieces CL BP 08  en bewerkt met embossing poeder en verhit ,net als de tekst stempel met oprechte deelneming
 
 
 
 
Ik laat deze week nog 2 projecten zien ,jullie zullen de mask&more en bits&pieces nog wel vaker voorbij zien komen ,ze zijn zo leuk om mee te werken.

Bedankt voor het kijken Groetjes miriam

7 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

mooi kaartje heb je gemaakt.

groetjes jolande

Wilma zei

Hoi Miriam,
Donderdag kom ik alleen maar even kijken naar je PRACHTIGE creaties.....zo ook naar deze BJOETIE. Wat komen de Mask & More en de verschillende stempels GOED tot hun recht. Je hebt zo helemaal geen dessin-papier nodig.
Liefs Wilma ☺☺☺

Nellie zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt, Miriam!! Jammer dat ik je niet op de beurs kan zien, maar als ik ga zal dat op zaterdag zijn!!

Groetjes, Nellie

janieworkum zei

Prachtige kaart heb je gemaakt.
groetjes janie

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Miriam.

groetjes karin

Marian zei

Mooie kaart en succes op de beurs
Groetjes

Riet zei

Een prachtige kaart Miriam.

Liefs Riet.