zaterdag 30 januari 2010

DCL#31

En het is alweer zaterdag wat gaat de week toch hard.Tijd voor weer een nieuwe challenge bij Dutch Card Lovers. Sketch #31 alweer en deze week is hij ontworpen door Ellen.
Vorige week kwam de ene na de andere mooie kaart voorbij ,en omdat ik de sketch ontworpen had ,was aan mij de moeilijke taak om uit al die mooie inzendingen een top 3 te maken.
Het is altijd fijn om te zien dat er elke week weer mensen bij komen die eens een keer meedoen.Elke week wordt er door een sponser een mooie prijs beschikbaar gesteld en voor deze week is dit de Stempelstudio
Je kunt een leuke stempel en 2 setjes gemstones winnen.
Ik heb de sketch gedraaid .De stempel is uit de nieuwe serie van magnolia.En is ingekleurd met mijn nieuwe stiften van papermania.Het papier zijn rest stukjes en ik weet zo niet meer van welk merk.Onder de roos heb ik kant verwerkt,en de blaadjes zijn gemaakt met de mc gills pons
Kijk maar eens op de site van DCL wat de rest van het DT er van gemaakt heeft,en wie weet vindt je de inspiratie om gezellig eens mee te doen met ons.
Bedankt voor het kijken en graag tot een volgende keer

5 opmerkingen:

Milnie zei

Mooie kaart Miriam! vind het papier dat je hebt gebruikt prachtig!

liefs

Sonja Bekker zei

Hoi Miriam,

Wat een prachtige kaart zeg!!
heel fijn gewerkt met het mooie kant en
de bloem, takjes:)
echt een mooie kaart .

liefs
sonja

miriam zei

dag milnie

Wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht ,ik ben ook evne snel op jouw blog wezen kijken .Ik kom van de week nog een keer rustig kijken wat je allemaal maakt,ik zag al hele leuke dingen voorbij komen.

groetjes miriam

miriam zei

dag sonja

Bedankt voor je lieve berichtje ,ik ga ook even spieken op jouw blog

groetjes miriam

Sonja Bekker zei

hallo Miriam
ga ik zeker doen
liefs Sonja